can't run

Forum for asking and answering questions related to use of the OpenSeesPy module

Moderators: silvia, selimgunay, Moderators

Post Reply
shafeli
Posts: 6
Joined: Mon Sep 07, 2020 10:47 pm

can't run

Post by shafeli » Fri Nov 13, 2020 4:45 am

hi
I would be happy if anyone can help me in this case.
I finish modelling my structure however, tried to run the model and get the outcome but there is no sign of it and i cannot get any output...
what am i have done wrong ??

Gaetanocmr
Posts: 5
Joined: Sat Nov 14, 2020 8:20 am
Location: University of Palermo
Contact:

Re: can't run

Post by Gaetanocmr » Sat Nov 14, 2020 8:51 am

Did you set the recorder in your OpsPy model?
👨🏽‍💻 Ph.D. Student in Structural Engineer
🇮🇹 University of Palermo

shafeli
Posts: 6
Joined: Mon Sep 07, 2020 10:47 pm

Re: can't run

Post by shafeli » Mon Nov 16, 2020 12:17 am

yes dear I did however, nothing shows up.
my model is about shear walls using displacement element (line element ) with 6 DBE,s along each wall..
:?

Gaetanocmr
Posts: 5
Joined: Sat Nov 14, 2020 8:20 am
Location: University of Palermo
Contact:

Re: can't run

Post by Gaetanocmr » Mon Nov 16, 2020 3:07 am

mmmm, that's strange.
Are you using something like this for getting output?

Code: Select all

reactions('-dynamic', '-rayleight') 
nodeReaction(node, dof)
nodeDisp(node,dof)
if so, maybe you should check your model
👨🏽‍💻 Ph.D. Student in Structural Engineer
🇮🇹 University of Palermo

shafeli
Posts: 6
Joined: Mon Sep 07, 2020 10:47 pm

Re: can't run

Post by shafeli » Wed Nov 18, 2020 3:01 am

no i dont

Post Reply